Maria Cerboni - Corpo By Cerboni


Maria Cerboni är grundare till symbolen Corpo By Cerboni, symbolen och rörelsessystemet som tänder frihet och att älska dig själv och vara den unika personen du är.

Hundratals människor världen runt har utövat Marias yoga och människor som aldrig tidigare har provat YOGA tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera YOGA även om de inte trodde det tidigare.

Maria har under flera år samarbetet med LANGLEY TRAVEL och utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell och orter internationellt. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig för att få andra att uppnå deras potential. 

Då Maria under flertal år levde med ätstörningar, självskadebeteenden och panikångest och tog sig ur detta med hjälp av yoga och meditation har hon stora erfarenheter och delar med sig kunskaper inom detta på klasser och i livet.

"Marias klasser är lekfulla och tillgängliga och hon använder inte konstiga ord eller positioner .... Jag fick en känsla av frihet och glädje i kropp och själ"

UTBILDNINGAR

Vald till Årets Yogalärare 2018 genom Tidningen: Yoga För dig.