CORPO BY CERBONI
CORPO - Som betyder kropp på italienska.

Vi är alla födda i en kropp och vi är alla helt olika och unika. Det spelar ingen roll om du är lång, kort, smal, tjock eller om du saknar armar och ben. Det enda som betyder något är att ge din kropp den kärlek och tacksamhet som den tjänar och acceptera hur din kropp fungerar.


CORPO BY CERBONI

Är ett varumärke och figuren som är skapad av Maria Cerboni från en långvarig depression , ätstörningar och sjävlskador. Designen är en symbol, där den ena armen är lång och den andra korta armen, detsamma gäller benen. Det här syftar till att ingen är som den andra, vi är alla olika och har olika hinder och vägar i livet. När du lär känna, älska och tro på ditt sinne och kropp kan du komma framåt i livet. Att inte jämföra dig med andra utan att lyssna på ditt inre, dina behov och dina drömmar, för det är när din kropp och sinne kan leva optimalt.


VISION MED CORPO AV CERBONI

CORPO BY CERBONI arbetar för att förhindra skeva kroppsupffattningar, självskadande beteenden, ätstörningar och vill stärka unga att älska kroppen. Vi vill stärka den individuella kraft som vi alla har inom oss.
Du stödjer arbetet genom att bära och köpa våra produkter kontakta oss för mer information.

 

Corpo smycke mot kroppsideal. Maria Cerboni yoga och reseguide arbetar mot kroppsideal.