INSTRUKTÖR SUP-YOGA/ BOARD YOGA / STEG 1 ​​​​/ 4 - 5 Juli 2020​​​

Pris:
5 490 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
INSTRUKTÖR SUP-YOGA/ BOARD YOGA / STEG 1 ​​​​​​​ - 4-5 Juli 2020
Antal:
Finns i lager
INSTRUKTÖR SUP-YOGA/ BOARD YOGA / STEG 1

Lördag 4 juli 2020
Söndag 5 juli 2020

GÖTEBORG

BOARD YOGA SWEDEN / SUP-YOGA-SKOLAN
Vill du ta steget fullt ut på brädan, och kanske hålla dina egna klasser och event inom SUP-Yoga? Då hjälper vi till. Förutom en av de mest gedigna och breda utbildningarna inom SUP-Yoga så kommer du automatiskt att hamna i ett sammanhang med spännande kontakter, nya vänner och möjligheter att själv utvecklas vidare inom denna fantastiska form av yoga.
Oavsett vilken bakgrund du har vad det gäller ståpaddling (SUP) eller yoga, så bygger våra SUP-Yoga-utbildningar på att lära sig ståpaddling på riktigt. Förutom att det är grunden för en utökad brädförståelse, så är det inspirerande och utvecklande på många plan. Ståpaddling är helt enkelt basen i hela vårt tänk kring SUP-Yoga, och i våra utbildningar kommer du lyfta dina paddlingskunskaper till nya höjder. När du känner dig lika trygg och avslappnad på brädan som på yogamattan, så kommer dina deltagare på en klass känna samma sak.

UPPLÄGG 2020 / Steg 1
Vår basutbildning (steg 1) inleds med en grundkurs i Gottskär - Onsala (utanför Göteborg). Under steg 1 lägger vi stort fokus på att bli vän med brädan; både som paddelbräda och som din nya yogamatta. Träningen varvas mellan hav och landövningar. Vi går i detta steget också igenom grunderna och strategier för SUP-Yoga i pool. Alla övningar och moment är blandade med både teori och praktik.

Under steg 2 så ligger ett högre fokus på paddling och olika tekniker, klasser utomhus i olika väder, samt olika upplägg av SUP-Yoga utomhus samt inomhus. Efter steg 2 finns även möjlighet att ingå i Board Yoga Swedens nätverk, och att bli en rekommenderad Board Yoga Sweden Instructor.
Denna uppföljning och rekommendation sker individuellt.

Steg 1
 • Säkerhet samt vattenvett och etikett.
 • Brädförståelse i relation till yogaställningar och olika rörelser på brädan.
 • Specifika övningar i SUP-yoga med och utan paddel.
 • Video- och bildanalys i under rörelser på brädan
 • Andningsövningar i kombination med rörelse och meditation på brädan.
 • Grunder i att guida och sätta upp klasser i SUP-yoga; Planering, teknik och metodik för ankring av brädor, säkerhet.
 • Skillnader mellan att hålla SUP-yoga inomhus och utomhus.
 • Board Yoga Sweden´s specifika SUP-Yoga-sekvenser från nybörjare till avancerad
 • Välja brädor, paddlar och kunskap om utrustning och material.
 • Introduktion till min roll som SUP-Yoga-instruktör; Att nå ut med sitt budskap under en klass genom att förstå hur min röst och mitt kroppsspråk fungerar, att läsa av deltagarnas olika behov och önskemål, att hålla timing, att flytta gränser i rätt takt.
 • Lån av SUP-bräda, yogamatta, samt paddel ingår under utbildningens dagar.

INSTRUKTÖRER

MARIA CERBONI 
Maria har en stor och bred erfarenhet från många olika yogaformer och har aktivt undervisat och delat yoga i 10 år. Hon är särskilt omtyckt för sin fria och inkluderande inställning till yoga. Vattnet har alltid legat henne extra varmt om hjärtat och spelat en stor roll i hennes olika aktiviteter. Hon var en av de första att erbjuda SUP-Yoga i Sverige. Även utbildad simlärare och grundare av Aqua Yoga Sverige; där yoga och meditation praktiseras i vattnet.

PONTUS NY
Brädsportare i grunden med windsurfing som inkörsport tidigt 80-tal. Uppvuxen med paddling i kanadensare. Senare även kajak och surfski. Ror ibland utriggad roddbåt. Första gången på SUP 2008. Functional Paddling Instructor. Arbetar också som designer och produktutvecklare, Industrial Designer MFA. Fokuserar gärna på områden inom ergonomi och biomekanik. Längdskidor som favoritsport under den kalla säsongen.

PRAKTISK INFORMATION:

Datum: 
Lördag 4 Juli 2020
Söndag 5 Juli 2020

Tid: 10.00-16.00 båda dagarna (mer information sker via mail dagarna före utbildningen).
Plats: Gottskär - Onsala 


Ansökan:
För alla deltagare sker en ansökan (se formulär) där huvudinstruktörerna tar del av din erfarenhet och dina förutsättningar för utbildningen. 

Transport och boende:
I Onsala finns många olika alternativ att bo på och kommunikationen är enkel med både bil och lokaltrafik. Vi rekommenderar alla att bo relativt nära Onsala.
Vi hjälper gärna till med tips.

Pris steg 1 : 5290 kr per person / inkl moms.
Faktureras efter utbildning.

Bokning: Fyll i anmälan och boka in din plats i vår webbshop. Bokningen är först komplett då du fyllt i anmälan och slutfört en order i vår webshop.
 
 • Vid all aktivitet under utbildningen ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring samt att du är fullt frisk.
 • Simkunnighet krävs.
 • Nolltolerans för alkohol.
 • Under utbildningen sker fotografering som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc. Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid sjukdom eller för få deltagare.
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in klassen vid sjukdom eller för få deltagare.
 • Anmälan är bindande.*