YOGA – MINDFULNESS - BREATH WALK ! Söndag 23 September på Köpstadsö

Pris:
595 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
YOGA – MINDFULNESS - BREATH WALK ! Söndag 23 September 2018 på Köpstadsö.


Välkommen på en heldag i medvetenhetens tecken – Yoga – Mindfulness och Breath Walk!

Söndag den 23 September delar Madelene Huber tillsammans med Maria Cerboni en heldag med Yoga, Mindfulness och Breath Walk på den vackra södra skärgårdsön Köpstadsö. En dag där du får utforska olika tekniker och utmana dig i nya banor.

Madeleine Huber;
driver företaget www.mindfulgarden.se och är utbildad pedagog, trädgårdsmästare, trädgårdsdesigner, mindfulness- och breathwalkinstruktör. Inspiration hämtar hon i naturen, arkitekturen och inom konsten. Hon anser att ”varje plats har en historia och känsla att berätta liksom människorna som vistas där.” Helhetstänkandet är viktigt och därför deltar Madeleine gärna från idéstadium ända fram till slutförandet. Madeleine är utbildad mindfulnessinstruktör hos Mindfulnesscenter och har hållit i retreat med Ola Schenström och Beatrice Blidner på Mindfulnesscenter. Är även utbildad Breat walk instruktör av Camilla Lund Erlander, Yoga dimension.
 
Maria Cerboni -Driver företaget www.corpo.se och bor/arbetar med Yoga, Board Yoga , Aqua Yoga och ståpaddling i Göteborg. Hon reser runt i olika delar av världen och guidar i Yoga, och reseupplevelser tillsammans med Langley Travel och studerar hela tiden djupare inom yogan och hjälpa folk med personlig utveckling.  Maria är internationellt utbildad yoga instruktör i  www.yogamedicine.com och har många olika studier inom yogan men fann efter många år www.stralayoga.com som hon idag delar och det hon kommer dela under yogadagen. STRÅLA YOGA www.stralayoga.com  den otroligt populär yogaformen som sprider sig världen runt, hon har även tidigare utbildningar inom MEDI yoga, friskvårds, massageterapeut och resekonsult och kombinerar allt till en härlig upplevelse. Marias är omtyckt för hennes avslappnade och fria inställning till yoga. Hennes grundinställning är att yoga skall vara för alla, och sträcka sig bortom samhällsklasser, grupperingar och ideologier.
 
Praktisk information:
När: Söndag 23 September – kl: 09.00 – ca 16.30

Plats: KÖPSTADSÖ som ligger i den Södra Skärgården i Göteborg.
Karta: https://www.google.se/maps?q=k%C3%B6pstads%C3%B6
Vi möter er alla vid Saltholmen kl 09.00 och åker gemensamt ut till ön med skärgårdsbåten 282 som avgår kl 09.22 från Saltholmen. (OBS! Båten har samma avgift som västtrafik.) Det finns parkering i Saltholmen men var ute i GOD tid.  Hemresa sker med båt kl 16.10 och är i Saltholmen kl 16.32

Pris: 595 kr per person

OBS! Medtag egen Mat (energi du behöver under dagen då det inte finns affär eller mat på plats),  vattenflaska, och en egen Yogamatta, om du inte har en yogamatta kontakta oss via info@corpo.se då vi har några att låna ut.
 
En faktura skickas ut efter den 23 September via email .
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring.
Under dagen sker fotografering som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc , om ni inte vill vara med på foto meddela oss i god tid före dagen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in dagen vid för dåliga väderförhållanden, sjukdom eller för få deltagare.

Välkomna!
//
Madeleine & Maria