YOGA I ETT UNIKT KAFFEROSTERI FÖLJT AV KAFFEPROVNING

Pris:
495 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
YOGA I ETT UNIKT KAFFEROSTERI 
FÖLJT AV  KAFFEPROVNING
SÖNDAG 7 OKTOBER
09.30-12.00

Välkommen på en morgon fylld med flöde och energi.
Söndag den 7 Oktober håller Maria Cerboni tillsammans med Gringo Nordic Kafferostare en härlig morgon med Yoga följt av en inspirerande Kaffeprovning.
Gringo Nordic är ett nyfiket litet kafferosteri i centrala Göteborg. Kafferosteriet startade så sent som i Maj i år, men har redan spridit sitt goda kaffe till landets alla delar. Gringo Nordic köper 100 % specialkaffe är från enskilda gårdar, plantager och kooperativ.
Gringo Nordic rostar kaffet med en så kallad slow roast metod – för hand och i små partier – på den mest energieffektiva rostmaskinen på planeten, med hjälp av luftflödesteknik. De kommer att berätta mer om hur man rostar kaffe och vi kommer även att få smaka gott kaffe från olika delar av världen.

JOHAN EKFELDT
Jag har så länge jag kan minnas haft huvudet fullt av kaffe. I många år var jag en dedikerad hobbyrostare och fick så småningom jobb på Kahls Kaffe. Efter sex lärorika år där, så medgrundade jag 2004 Johan & Nyström. Vi var Sveriges första specialkafferosteri och slet hårt för att ändra människors kaffevanor i grunden. Efter att ha sålt min del i företaget och tre år utanför kaffet, är jag nu äntligen tillbaka där jag hör hemma.
Jag har verkligen saknat att rosta kaffe. Jag älskar att slå på rostmaskinen på morgonen, känna doften av kaffe hela dagen och jobba direkt med bönderna och med alla passionerade och kaffeälskande människor.
Let´s Roast.

MARIA CERBONI  Årets Yogalärare 2018 !
Sedan barnsben har Maria varit aktiv inom idrott och rörelse och representerade bland annat Sveriges landslag i extremridsporten Gymkhana, men under många år hade hon tufft med panikångest, ätstörningar och självskadebeteenden, det var då hon fann yogan som fick henne att sig ur och vidare det mörka . Maria Cerboni har därefter delat yoga på många olika platser runt om i världen och är omtyckt för hennes avslappnade och fria inställning till yoga. Hennes grundinställning är att yoga skall vara för alla, och sträcka sig bortom samhällsklasser, grupperingar och ideologier. Välkomna att prova på en lekfull och energifylld klass fylld av värme.


PRAKTISKT INFORMATION:
När? Söndag 7 Oktober
Tid? 09.30-12.00 (Startar med Yoga och därefter Kaffeprovning)
Plats? Gringo Nordic Coffee Roasters
Karta: https://www.google.se/maps/place/Varholmsgatan+12,+414+74+G%C3%B6teborg/@57.6814567,11.9057075,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x464f8cd36e0c1819:0x4823cbc0fb60a3bc!8m2!3d57.6814567!4d11.9078962

Klädsel: Klä dig i lediga kläder som du känner dig bekväm att röra dig i.

Pris: 495kr per person (Ingår: Yogaklass, Information om kafferostning/teknik och  Kaffeprovning med kaffe från olika delar av världen )

Medtag: Egen Yogamatta alternativt handduk.

Bokning: Endast via hemsidans webbshop.

Bokningen är bindande och går inte att avbokas.
En faktura skickas ut efter den 7 oktober via email .
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring.
Under dagen sker fotografering som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc , om ni inte vill vara med på foto meddela oss i god tid före dagen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eventet vid sjukdom eller för få deltagare.