Yogadag med sälsafari och en tur till ön Vinga!

Pris:
895 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
YOGADAG MED SÄLSAFARI OCH EN TUR TILL ÖN VINGA! SÖNDAG 8 JULI
Antal:
Finns i lager
YOGADAG MED SÄLSAFARI OCH EN TUR UT TILL ÖN VINGA!
Välkommen på en upplevelse utöver det vanliga!
Följ med på en heldag med yoga, sälsafari och fika på ön Vinga.
Upplev västkustens otroliga miljö och njut av skön och mjukt flödande yoga.

När: Söndag 8 juli 2018
Plats: Havskatten på Hönö
 
Dagen startas på den norra skärgårdsön i Göteborg - Hönö!
Vi inleder med en skönt flödande yogaklass med årets yogalärare 2018 Maria Cerboni. Maria delar www.stralayoga.com ; en yoga där alla kan delta oavsett tidigare erfarenheter. Platsen vi yogar på är www.havskatten.com som omfattar en unik miljö på Hönö med det avskilda läget vid kajkanten och närheten till stan.

Efter yogan äter vi egen medhavd lunch. Antingen sker det ute vid havet, men om vädret är illa lunchar vi inne på Havskattens lokaler.  Efter lunch kliver vi på båten Port Said, med kaptenen Svenne som kan dela härliga berättelser om den norra skärgården. Svenne ställer kursen för att vi ska möta sälar på kobbarna i Norra skärgården, och vi stannar även till på ön Vinga, där vi får en enkel fika och kan ta en tur runt ön. Därefter styr vi båten tillbaks till Hönö och vi avslutar dagen med härliga minnen och friska havsvindar i håret.
 
Praktisk information:
När? Söndag 8 juli
Kl 10.00- ca 16.00. Maria möter er på Havskatten kl 10.00 och därefter rullar dagen på, vi beräknar att vara klara ca kl 16.00
Plats: Havskatten på Hönö www.havskatten.com
PRIS: 895 kr per person
 
Bokning: Endast via webbshop och anmälan är bindande.
OBS! Endast 12 platser!

Vägbeskrivning: 
Från Göteborgs centrum till Hönö-färjan, tar du dig med bil på ca 20 min. Väg 155 mot Hisingen/Öckerö till Lilla Varholmen. Buss avgår från Nils Ericson terminalen i Göteborgs centrum till färjeläget Lilla Varholmen (33-45 min). Buss 24 eller 290. Avgiftsfri bilfärja (12 min) till Hönö/Öckerö. http://reseplanerare.vasttrafik.se
 
På Hönö Följ Göteborgsvägen 155 från färjeläget till första rondellen, kör rakt fram i den och följ vägen tills du har ICA på vänster sida, sväng höger och kör ca 200 meter och du har Havskatten på höger sida. Du som gäst har kostnadsfri parkering alldeles utanför. Entrén finns belägen på hamnsidan.
 
Ingår under dagen: Ett yogapass med Maria Cerboni på Havskatten, båtutflykt på ca 3 timmar för att se sälar som i regel håller till på kobbarna runt Hönö (Obs vi kan aldrig till 100% garantera säl på utflykten då det är fria djur i naturen) samt ett stopp på ön Vinga med fika. Flytvästar och livflotte för upp till 12 personer finns ombord. Alla passagerare är försäkrade under båtturen.
 
Ingår ej / Medtag egen : Yogamatta, Egen Lunch (eller den mat och energi du behöver under dagen), vattenflaska, Badkläder Ombyte/kläder Regnställ vid dåligt väder.
 
ANMÄLAN ÄR BINDANDE OCH GÅR INTE ATT AVBOKAS.
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring.
Under yogadagen sker fotografering och bilder kommer att kunna användas i sociala medier, tryck etc. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för dåliga väderförhållanden eller för få deltagare.

Vid frågor återkoppla till oss.
Välkomna på en upplevelse som ger ett minne för livet!