STRÅLA YOGA OCH POSTURAL TERAPI PÅ KÖPSTADSÖ - 1 MAJ

Pris:
695 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
STRÅLA YOGA OCH POSTURAL TERAPI - TISDAG 1 MAJ
Slut i lager
STRÅLA YOGA OCH POSTURAL TERAPI PÅ KÖPSTADSÖ!

TISDAG 1 Maj 2018
Håller Rasmus Svärd tillsammans med Maria Cerboni en inspirerande workshop där dom delar kunskap och vägledning inom deras specialiteter  YOGA och POSTURAL TERAPI.
 
Rasmus Svärd
Driver www.posturalworkout.com där han arbetar med den mycket växande och revolutionerande terapin Postural terapi.
Han har alltid varit intresserad av hälsa och välmående och det har följt honom genom livet och idrottskarriären. Han utövade tennis på elitnivå under många år och i yngre år var han även elitsimmare. Den höga dosen träning samt det brinnande intresset för optimal hälsa/prestation förde honom till den värld han nu befinner sig i och arbetar med.  Han är i grunden Personlig Tränare och dipl. Massör men därefter fick han möjligheten att utbilda sig till Postural Terapeut vilket är det ni kommer få prova på under dagen och vilket han nu arbetar med på heltid och delar runt om i Sverige. Postural Terapi har sin grund i USA och har börjat sprida sig till Europa. Rasmus är mycket ödmjuk och tacksam för att få vara en av de första i Europa att ha kunskapen och dela terapin. Terapiformen är världsunik med kombinationer av kunskap från olika grenar. Influenser finns från bl.a. yoga, alexanderteknik, feldenkrais- terapi, rolfing, Ida Rolf etc.
Under dagen kommer du att få svar på hur många olika symptom i kroppen kan vara en och samma funktionella grundorsak. Har du t.ex. tänkt på att din högra fot kan vara orsaken till att din axel gör ont?
 
Rasmus delar sitt koncept PW -Posturalworkout. Postural = hållning, workout = träna dig till balans. Enkelt uttryckt - skapa en bra hållning. För att få en god hållning, med äkta balans krävs såväl muskulär balans som invärtes balans. Din hållning fungerar som en utmärkt spegel för det skick din kropp befinner sig i både på ut- och insidan.
 
 
Maria Cerboni driver företaget www.corpo.se  och bor och arbetar med Yoga, Board Yoga , Aqua Yoga och ståpaddling i Göteborg. Hon reser även runt i olika delar av världen och guidar i Yoga, och reseupplevelser och studerar hela tiden djupare inom yogan och hjälpa folk med personlig utveckling.  Maria är internationellt utbildad yoga instruktör i  www.yogamedicine.com och har många olika studier inom yogan men fann efter många år www.stralayoga.com som hon idag delar och det hon kommer dela under yogadagen. STRÅLA YOGA www.stralayoga.com  den otroligt populär yogaformen som sprider sig världen runt, hon har även tidigare utbildningar inom MEDI yoga, friskvårds, massageterapeut och resekonsult och kombinerar allt till en härlig upplevelse.
 
Maria har tävlat och tränat under hela sitt liv och under många år inom landslagsnivå men i många år led hon av självskadebeteenden och ätstörningar och redan som 20 år fick hon skador på kroppen så som diskbråck, benskörhet och tappade livsglädjen och föll djupare ner i självskadebeteende och depression. Hon fann yogan och började sakta hitta tillbaks till liv, glädje och styrka. Efter många års yoga praktik och utbildningar delar hon nu yogan vidare på olika spännande vis och har hittat hem i STRÅLA YOGA som delar rörelser i lätthet. Maria har ett fokus att stärka upp kroppen på ett skonsamt sätt, vara snälla mot oss själva och se hur mycket vi kan leka med våra kroppar och knoppar oavsett tidigare erfarenheter eller förutsättningar. Närvaro, glädje och andetag är ett stort fokus under klasserna.
 
PRAKTISKT INFORMATION:
När: Tisdag 1 maj kl 10.00- 15.00
Båt ut avgår : 09.22
Båt hem avgår: 16.00 och är i Saltholmen 16.32
Plats: KÖPSTADSÖ som ligger i den Södra Skärgården i Göteborg.
Vi möter er alla vid Saltholmen kl 09.00 och åker gemensamt ut till ön med skärgårdsbåten 282 som avgår kl 09.22 från Saltholmen. (OBS! Båten har samma avgift som västtrafik.) Det finns parkering i Saltholmen men var ute i GOD tid.

Bokning via hemsidan : www.corpo.se/store
 
OBS! Medtag egen Yoga matta, om du inte har en yogamatta kontkta oss via info@corpo.se då vi har några att låna ut.