YOGADAG PÅ NÄÄS FABRIKER-SÖNDAG 1 OKTOBER- STRALA YOGA

Pris:
650 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
YOGADAG PÅ NÄÄS FABRIKER
Antal:
Finns i lager
STRÅLA YOGA WORKSHOP
UPPLEVA EN HÄRLIG DAG I VACKRA MILJÖER OCH
OTROLIGA LOKAL VID VATTNET PÅ  NÄÄS FABRIKER

Söndag 1 oktober håller Maria Cerboni
En inspirerande Yoga- workshop där det delas kunskap
 och vägledning inom STRALA YOGA. 

Yoga-passen den här dagen kommer vara uppbyggt på STRÅLA YOGA ett sätt att förflytta dig själv med lätthet och enkelhet. I dagens samhälle så tvingar och pressar vi ofta våra kroppar för att se ut eller röra oss på olika sätt men om vi börjar lyssna mer inåt och röra oss med lätthet så sker svåra saker även med lätthet och glädje. STRÅLA YOGA ger dig en känsla av motivation och inspiration av dig själv….du är din egen mästare. Maria Cerboni som delar STRÅLA YOGA ger dig stöd att hitta ditt eget sätt och stöttar dig till att må bra oavsett tidigare förkunskaper eller upplevelser.

Maria Cerboni driver företaget www.corpo.se och arbetar som yoga-guide och SUP-instruktör. Hon reser även runt i världen och guidar i Yoga, och reseupplevelser och studerar hela tiden djupare inom yogan för att hjälpa folk med personlig utveckling.  Maria är internationellt utbildad inom www.yogamedicine.com och har studerat många olika yogastilar och träningsformer. Hon har även tidigare utbildningar inom MEDI-yoga, friskvård, massageterapeut, resekonsult samt är grundare för Board Yoga och SUP äventyr i Göteborg. Främst brinner Maria för STRÅLA YOGA www.stralayoga.com och delar denna otroligt populär yogaformen som sprider sig världen runt.

Maria har tävlat och tränat under hela sitt liv och många år var hon landslagsryttare i ridsporten Gymkhana, men under många år led hon på samma gång av självskadebeteenden och ätstörningar och redan som 20 år fick hon skador på kroppen så som diskbråck, benskörhet, epilepsianfall och tappade livsglädjen och föll djupare ner i självskadebeteende och depression. Hon fann yogan och började sakta hitta tillbaks till liv, glädje och styrka. Efter många års yoga praktik och utbildningar delar hon nu yogan vidare på olika spännande vis och har hittat hem i STRÅLA YOGA som delar rörelser i lätthet. Maria har ett fokus att stärka upp kroppen på ett skonsamt sätt, vara snälla mot oss själva och se hur mycket vi kan leka med våra kroppar och knoppar oavsett tidigare erfarenheter eller förutsättningar. Närvaro, glädje och andetag är ett stort fokus under klasserna och oavsett om du aldrig provat på yoga eller är avancerad så kommer du känna dig välkommen och få en härlig upplevelse.

När? Söndag 1 Oktober 2017

Plats? Nääs Fabriker 
Läs mer om den otroliga miljön och platsen kring Nääs Fabriker. Lokalen är ett mycket vackert båthus med utsikt över vattnet och naturen. Det finns restaurang på plats samt café men det går även fint att ta med sig egen mat då det finns tillgång till matrum/kök. 

TID? Start 9.30 – Avslutning Ca 15.00

PRIS?  650 kr / person.
Om du bokar in 2 personer på samma gång är kostnaden 500kr per person.
Är du sjukskriven eller studen är priset: 550kr
Viktigt vid bokning är det automatiskt 650kr men om du bokar in 2 personer , är sjukskriven eller student uppge detta i meddelandet då du bokar och vi reducerar priset.

Upplägg under dagen (kan förändras och tiderna är endast cirka tider)

Första Yogapasset börjar ca 10.00 - ca 11.30 och därefter lunch.
Lunch ca 11.30.13.00
Andra Yogapasset - ca 13.30 - 15.00 Detta passet bygger vidare på morgondagenspass att röra sig naturligt och mjukt, skönt tillsammans med ditt andetag. 

OBS! Medtag egen Yogamatta samt lunch, snacks eller den energin du behöver från mat under dagen. + vattenflaska

Åka kommunalt till NÄÄS FABRIKER: www.vasttrafik.se
Ni kan även läsa hur ni hittar till NÄÄS FABRIKER HÄR: http://www.naasfabriker.se/hitta-hit/