YOGARESA TILL KRETA 10 MAJ 2018- LANGLEY TRAVEL

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
Yogavecka på Kreta - Härligt inspirerande!
Vecka 20 (Avresa 10 maj 2018 från Göteborg och 12 maj 2018 från Stockholm och Köpenhamn)

Fyll dig med energi efter en lång vinter och välkomna sommaren med balans och inspiration. Vår Yogalärare Maria Cerboni håller i en veckas retreat med ett sätt att hitta tillbaks, stanna upp och även våga utmana dig själv i nya situationer och tankar.
Vår och Marias ambition med yogaveckan på Kreta är att erbjuda ett sätt att stärka upp kroppen på ett skonsamt sätt. Våga mer, var snäll mot dig själv och se hur mycket du kan gå vidare genom att förändra tankar och våga gå mot rädslor. Närvaro, glädje och andetag är ett stort fokus under klasserna.

Hur ser veckan ut?
Veckan vänder sig både till dig som aldrig provat yoga innan men är nyfiken och dig som praktiskt taget bor på en yogamatta, men vill hitta ny energi och inspiration. 
Under veckan kommer du dagligen får vakna till morgonpass där Maria delar mjuka, enkla och djupa rörelser och där du verkligen kan hitta  spänningar och obalanser i din kropp. Det kommer även hållas några eftermiddagsklasser där det kommer fokuseras på olika kroppsdelar och nya positioner. Alla passen hålls med medvetenhet om vår andning och att hitta sätt som passar varje individ.

Mellan passen kan du svalka dig i hotellets stora pool med utsikt över Soudabukten, ta ett dopp i det kristallklara Medelhavet eller bege dig ut på en utflykt. 
Oavsett din bakgrund är vi övertygade om att du skulle må bra av en veckas yoga i Medelhavets bekväma klimat och vackra omgivning.

Boende
Vi kommer under veckan att bo på Langley Resort Almirida Bay i Almirida. Hotellet har ett fantastiskt poolområde och ligger mitt i en olivlund där olivträden kastar sina skuggor över området. Havet och Almiridas mysiga stränder ligger bara några hundra meter bort från hotellet.

Mat
Mat har alltid varit viktigt för oss och därför ingår alltid en rejäl skandinavisk frukost på våra resor till ordinarie pris som ser till så att du är redo för en aktiv dag.
En dag fylld med yogaträning lämnar sina spår och därför bjuder vi på en rejäl tre-rätters middag på kvällarna tillagad av våra duktiga Langley-kockar. Maten på hotellet är genuint grekisk med en skandinavisk touch, tillagad på de bästa råvaror Kreta har att erbjuda.
Givetvis har vi en gedigen vinlista, för även du som tränar hårt förtjänar att njuta av livets goda.
Har du några allergier är det bara att säga till så löser våra kockar det utan problem, precis som vanligt på Langley.

BOKNING SKER VIA : WWW.LANGLEY.EU