SUP Yoga Göteborg - Board Yoga -  Maria Cerboni - Pontus Ny
SUP Yoga Göteborg - Board Yoga - Maria Cerboni - Pontus Ny

BOARD YOGA - SUP YOGA

Board Yoga - SUP Yoga
med Maria Cerboni.


Board Yoga (SUP Yoga) är vad det låter som Yoga på en SUP-bräda i vattnet. Vi använder oss av SUP-brädor som är tillräckligt stora och flexibla för att fungera som en yogamatta. Board Yoga (SUP Yoga) är ett underbart sätt att träna yoga och att utmana dig själv ytterligare.

Board Yoga (SUP Yoga) är utmanande och du kommer att arbeta mycket med din balans och rädsla för att falla. Alla Board Yoga klasser är olika och er board yoga guide Maria kommer håller klasserna små och personliga med närvaro och kontakt med vatten och natur samt ett stort gott skratt.
Klasserna börjar i allmänhet med instruktioner om hur man paddlar SUP, sedan en mjuk kort paddling för att känna och se hur brädan rör sig på vattnet för att sedan gå över till mer utmanande och roliga övningar på brädan.
Alla Klasser slutar i en längre anding och meditation flytandes på vattnet. Den här känslan är obeskrivlig samt att vaggas i mjuka vågar av vattnet med andetaget är inte bara en upplevelser utan även mycket helande för kropp och själ.
Board Yoga (SUP Yoga) är ett underbart sätt att träna yoga utomhus och uppleva natur, vatten och utmana dig själv med balans.

Kläder: Vi rekommenderar att du klär dig efter hur vädret ser ut. Vi paddlar och yogar alltid utan skor och är barfota.

Det finns alltid risk för att du blir blöt då du utför Board Yoga (sup yoga) så ta alltid med dig extra ombyteskläder och det går även att utföra yogan i våtdräkt om du har tillgång till det (vi har inte våtdräkt för utlåning). 

För att boka in er och prova på board yoga se under vår webbshop samt kalender när du kan medverka. 

BOARD YOGA

Under hösten 2017 håller vi BOARD YOGA / SUP YOGA klasser inomhus där vattnet ligger 27° och du kan andas och uppleva magi på vattnet. Boka in dig på : www.corpo.se/store facebooksida: https://www.facebook.com/CerboniMaria/

SUP Yoga i Göteborg - Maria Cerboni
SUP Yoga i Göteborg - Maria Cerboni