Paddla SUP i Göteborg. Ståpaddling i Sannegården. Foto : Pontus Ny Paddla SUP i Göteborg. Ståpaddling i Sannegården. Foto : Pontus Ny

SUP - STÅPADDLA
 

Det finns inte ett rätt sätt att paddla på. Men det finns naturlagar och fysiologiska principer som är grundläggande inom all form av paddling. Utifrån dessa parametrar sätter vi vårt fokus. Genom att förstå, utmana och samspela med alla variabler kommer du lättare hitta din personliga och optimala teknik.
STÅPADDLA är en del av SUP EVOLUTION, och här samlar vi alla våra grundkurser och basträningar.
Välkommen upp på brädan!
Datum , tider och bokningar: www.corpo.se/store


 

 Paddla SUP med företaget, möhippa, svensexa.


Vi har ordnat en hel del företagsevent, svensexor och möhippor genom åren och vet vad som krävs för att skapa en härlig dag och feeling. Vi har aktiviteter alla där vi bara siktar på att ha skoj. 
Vi kan erbjuda variationer av aktiviteter i strandnära miljö och kan även komma till den platsen ni önskar runt om Göteborg och sätta upp ett härligt event. 

Kontakta oss för mer information: info@corpo.se

SUP paddling - Ståpaddling - sannegården - Göteborg - Pontus Ny och Maria Cerboni
SUP paddling - Ståpaddling - sannegården - Göteborg - Pontus Ny och Maria Cerboni
SUP paddling - Ståpaddla
Pontus Ny Ståpaddla - Vindsurfing - ståpaddling - Göteborg - Utbildning och kurser samt event. Board Yoga / SUP Yoga Pontus Ny Ståpaddla - Vindsurfing - ståpaddling - Göteborg - Utbildning och kurser samt event. Board Yoga / SUP Yoga

Maria Cerboni i
samarbete med Pontus Ny.


Pontus Ny 
Brädsportare i grunden med windsurfing som inkörsport tidigt 80-tal. Uppvuxen med paddling i kanadensare. Senare även kajak och surfski. Ror ibland utriggad roddbåt. Första gången på SUP 2008. Functional Paddling Instructor. Arbetar också som designer och produktutvecklare, Industrial Designer MFA. Fokuserar gärna på områden inom ergonomi och biomekanik. Längdskidor som favoritsport under den kalla säsongen.

Alla olika grenar inom SUP är lika mycket värda och lika viktiga. Samtliga gynnar utvecklingen av sporten som helhet.

> På vattnet och på land samspelar vi och respekterar alla övriga aktörer och följer de spelregler som finns.

> Som de flesta andra sporter är SUP under ständig utveckling; Vi är öppna, nyfikna och bemöter nya idéer med stort intresse.

> Vi värnar om naturen och om miljön vi paddlar och surfar i.