MIN SYN PÅ YOGA

Yoga är inte bara en fysisk träning utan en otrolig livsstil där du kopplar samman sinne, kropp och själ till en enhet. Du blir medveten om din egen kraft och du kommer att se att du är din egen guide och där alla har möjligheter att skapa balans och självkärlek.

Yoga jag förmedlar består av andningsövningar, fysiska positioner och meditation, liksom mycket lek, skratta och känslan av frihet och nyfikenhet.
Jag har under många år studerat olika typer av yoga (vinyasa / Iyengar / asthanga, medicinsk yoga) och studier i USA men yogan jag främst delar idag är STRALA YOGA som är något helt annorlunda och inspirera med friskhet, sanning och närvaro, utan konkurrens eller prestationskrav. Att ha en känsla i kropp och knopp efter en yogaklass av lätthet och skratt samt att inte ta så allvarligt på saker och ting. 

Jag arbetar även med yogan på och i vattnet och var en av de första att introducera SUP Yoga i Sverige och är även stolt grundare av Aqua Yoga Sweden som är precis som det låter Yoga i vattnet.
Jag instruerar både i Yoga och Ståpaddling (SUP) runt om i Sverige och världen och utökar ständigt min kunskap från alla olika människor med olika erfarenheter.

Jag tar emot förfrågningar om workshops, evenemang , inspiration, föreläsningar, reseguidningar och ståpaddlingar och har möjlighet att resa världen runt för att göra otroliga upplevelser. Välkommen att följa Facebook-sidan där du kan läsa mer om mig, yogan och ståpaddlingar  / SUP Yoga - Board Yoga och självklart Aqua Yoga. Under kalenderna ser ni även klasser och event som ni kan deltaga på. 

Yoga, Strala Yoga , Maria Cerboni, Sweden
Yoga, Strala Yoga , Maria Cerboni, Sweden

    Maria Cerboni 

   Tiffany Cruikshank


Trust: Team Rider, Represented Sweden nationally & internationally.

STRALA YOGA - SWEDEN - ITALY - MARIA CERBONI STRALA YOGA - SWEDEN - ITALY - MARIA CERBONI
YOGA MEDICINE - Tiffany Cruikshank
YOGA MEDICINE - Tiffany Cruikshank
MEDI YOGA - Medical Yoga - Sweden
MEDI YOGA - Medical Yoga - Sweden
SAFE education - Training Professionals
SAFE education - Training Professionals