YOGAN JAG DELAR.....

I min yoga är andning, närvaro, glädje och frihet nummer ett .... aldrig göra någonting som känns som tvång eller som inte händer med lycka. Yoga ger mig utrymme att vara fri, skratta att leva och andas. Många av oss stänger av lycka och skratt och är rädda så jag brukar säga; Ta inte livet så extremt seriöst, det finns inget rätt eller fel, modet att vara och göra vad din kropp vill göra i olika positioner och leka. Jag har studerat många olika varianter av yoga så som yogamedicine - mediyoga - men fann mitt hjärta och det jag förspråkar i STRALA YOGAN

Ett av de bästa sätten som yoga hjälpte mig att läka av ätstörningen var frisläppandet det gav mig. Jag hade lagrat sorg, hat, ångest, smärta och skräp i min kropp under många år och i början när jag praktiserade yoga grät jag i många positioner och kroppen ville fly, men ju längre jag stannade och vågade gråta ut och känna så släppte smärtan mer och mer. I början var jag rädd, men ju mer jag rotade mig och stannade i varje andetag blev jag trygg och tårar läker, tårarna gör oss mjuka och tårar tvättar bort det gamla.  Jag släppte äntligen det förflutna och insåg vem jag var och är Maria Cerboni.
 
Kom och prova yoga, det handlar inte om din kropp eller hur vig eller rörlig du är...det handlar inte om att prestera eller vara någon annan eller bli som någon annan.....det handlar om dig och ditt andetag här och nu.

/ Maria Cerboni

    Maria Cerboni 

   Tiffany Cruikshank


Trust: Team Rider, Represented Sweden nationally & internationally.

STRALA YOGA - SWEDEN - ITALY - MARIA CERBONI STRALA YOGA - SWEDEN - ITALY - MARIA CERBONI
YOGA MEDICINE - Tiffany Cruikshank
YOGA MEDICINE - Tiffany Cruikshank
MEDI YOGA - Medical Yoga - Sweden
MEDI YOGA - Medical Yoga - Sweden
SAFE education - Training Professionals
SAFE education - Training Professionals