Maria Cerboni - Corpo By Cerboni


Maria Cerboni är grundare till symbolen Corpo By Cerboni, symbolen och rörelsessystemet som delar frihet att vara den unika personen du är.

Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga och människor som aldrig tidigare har provat yoga tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera yoga även om de inte trodde det tidigare.

Maria har under flertal år utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell och resebyråer runt om i världen samt i Sverige. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt medgrundare av Board Yoga Sweden och håller workshops, event och utbildningar runt om i Sverige. Maria utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig för att få andra att uppnå deras potential och tar ständigt kroppsrörelse och meditation vidare på olika plan. 

Då Maria under flertal år levde med ätstörningar, självskadebeteenden och panikångest och fann vägen ur detta med hjälp av yoga, meditation och rörelser i kroppen har hon stora erfarenheter och delar med sig kunskaper inom detta på hennes klasser och i livet.

* Genom framröstning av yogautövare blev Maria Cerboni 2018 utsedd till årets Yogalärare genom Tidningen Yoga för dig.*

"Marias klasser är lekfulla och tillgängliga och hon använder inte konstiga ord eller positioner .... Jag fick en känsla av frihet och glädje i kropp och själ"

UTBILDNINGAR


Vald till Årets Yogalärare 2018 genom Tidningen: Yoga För dig.

Förtroende uppdrag:

Under ett flertal år representerade Maria det svenska landslaget i ridsporten Gymkhana.

Samarbetspartners

Aqua Yoga med Maria Cerboni