Maria Cerboni - Corpo By Cerboni


Maria Cerboni är grundare till symbolen Corpo By Cerboni, symbolen och rörelsessystemet som delar frihet att vara den unika personen du är.

Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga och människor som aldrig tidigare har provat Yoga tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera YOGA även om de inte trodde det tidigare.

Maria har under flertal år utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell och resebyråer runt om i världen. Hon är medgrundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och håller fasta klasser på Upper House SPA i Göteborg. Maria utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig för att få andra att uppnå deras potential och tar ständigt yogan vidare på olika plan. 

Då Maria under flertal år levde med ätstörningar, självskadebeteenden och panikångest och tog sig ur detta med hjälp av yoga, meditation och rörelser i kroppen har hon stora erfarenheter och delar med sig kunskaper inom detta på hennes klasser och i livet.

Genom framröstning av yogautövare blev Maria Cerboni 2018 utsedd till årets Yogalärare genom Tidningen Yoga för dig.

"Marias klasser är lekfulla och tillgängliga och hon använder inte konstiga ord eller positioner .... Jag fick en känsla av frihet och glädje i kropp och själ"

UTBILDNINGAR

Vald till Årets Yogalärare 2018 genom Tidningen: Yoga För dig.

Förtroende uppdrag:

Under ett flertal år representerade Maria det svenska landslaget i ridsporten Gymkhana.

CORPO BY CERBONI
CORPO - Som betyder kropp på italienska.

Vi är alla födda i en kropp och vi är alla helt olika och unika. Det spelar ingen roll om du är lång, kort, smal, tjock eller om du saknar armar och ben. Det enda som betyder något är att ge din kropp den kärlek och tacksamhet som den tjänar och acceptera hur din kropp fungerar.


CORPO BY CERBONI

Är ett varumärke och symbol som är skapad av Maria Cerboni från en långvarig depression , ätstörning och sjävlskadebeteende. Designen är en symbol, där den ena armen är lång och den andra armen kort, detsamma gäller benen. Det här syftar till att ingen är som den andra, vi är alla olika och har olika hinder och vägar i livet. När du lär känna, älska och tro på ditt sinne och kropp kan du komma framåt i livet. Att inte jämföra dig med andra utan att lyssna på ditt inre, dina behov och dina drömmar, för det är när din kropp och sinne kan leva optimalt.


VISION MED CORPO AV CERBONI

CORPO BY CERBONI arbetar för att förhindra skeva kroppsupffattningar, självskadande beteenden, ätstörningar och vill stärka unga att älska kroppen. Vi vill stärka den individuella kraft som vi alla har inom oss.
Du stödjer arbetet genom att bära och köpa våra produkter kontakta oss för mer information eller besök vår webbshop: www.corpo.se/store

 

ÅRETS YOGALÄRARE - 2018 - TIDNINGEN YOGA FÖR DIG
ÅRETS YOGALÄRARE - 2018 - TIDNINGEN YOGA FÖR DIG