AQUA YOGA - UPPER HOUSE SPA-

Pris:
895 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
AQUA YOGA - UPPER HOUSE- SÖNDAG 10 FEBRUARI KL 16.00
Antal:
Finns i lager
AQUA YOGA / FLOATING  PÅ UPPER HOUSE SPA I GÖTEBORG.AQUA YOGA SWEDEN är skapat av Maria Cerboni som en naturlig utveckling av de olika yogaformer, vattenaktiviteter och terapier hon arbetat med genom åren.
Vattnets unika egenskaper, i kombination med Marias omtyckta yogastil, skapar nya förutsättningar för en stund med högsta närvaro, läkande och lugn.

Under denna eftermiddag får du uppleva Aqua Yoga på ett av Sveriges främsta SPA; Upper House SPA. Under Aqua Yoga klassen får du möjlighet att på ett nästan viktlöst sätt röra dig och bli vän med tempererat vatten. Du får tekniker där du kan slappna av och röra dig med ditt andetag och i ett flow. Muskler och leder får en unik möjlighet att frigöra spänningar och obehag.

Klassen startar med en introduktion samt vad som kommer ske därefter kliver vi ut i "champagnepoolen" som svävar 50 meter upp i luften.
Klassen guidas med strechande mjuka rörelser och en lång session av floating, klassen avslutas med en basturitual med unika utvalda dofter i SPAet.
Därefter finns det möjlighet att vara kvar under hela eftermiddagen och njuta av Upper House SPA.

I Aqua Yoga kan du släppa allt om att prestera, och kursen kommer vara ett tillfälle där alla kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller vattenvana.

Pris: 895kr per person.

Bokning:
Maila ditt namn, adress och telefonnummer samt att du vill boka in dig på Aqua Yoga - 
Email: spa@upperhouse.se
Telefon: 031-708 83 25