STANNA - ANDAS - OBSERVERA! Martina Johansson & Maria Cerboni - Lördag 14 September 2019

Pris:
350 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
Stanna , Andas, Observera! Lördag 14 September
Antal:
Finns i lager
STANNA - ANDAS - OBSERVERA!
Martina Johansson & Maria Cerboni
Lördag 14 September 2019
Göteborg

Välkomna på en inspirerande yogaklass och föreläsning!
Lördag 14 September håller Martina Johansson en föreläsning tillsammans med Maria Cerboni som delar en tillåtande och inspirerande yoga bortom krav och prestige.
 
Föreläsare Martina Johansson: Civilingenjör medicinsk teknik, forskarstuderande inom medicin, fackboksförfattare och ihärdig folkhälsoivrare. Martina brinner för att få människor att förstå att det går att påverka sin egen hälsa, samt olika strategier för hur man kan gå tillväga. Hon har själv en lång erfarenhet av ’biohacking’, hälsoptimering och livsstilsoptimering och älskar att dela med sig av sina kunskaper genom föreläsningar/workshops, bokskrivande och sociala medier.
 
Föreläsningsupplägg:


Allt för stort fokus ligger på utseende och viktminskning i dagens samhälle, viktminskning som en väg till hälsa. Om du är smal är du frisk och glad, men är det verkligen så? Är viktminskning verkligen vägen till hälsa? Nej! Det är ett otroligt endimensionellt sätt att tänka som vi måste bryta och hitta roten till problemen oavsett om det är viktuppgång, svårigheter att viktminska, dåligt psykiskt mående eller något kroniskt hälsoproblem. Inte sällan är stress och sömnsvårigheter en stor faktor, men också felaktig kost och att vi aldrig hinner känna in våra kroppar. 
STANNA - ANDAS - OBSERVERA handlar om hur man kan lära känna sin kropp och återskapa kontakten med den. När du kan observera kroppen i stillhet kan du börja förstå vilka behov du har förbisett och vad du behöver jobba mer med. Du lär dig bli mer uppmärksam på hur du reagerar i olika typer av situationer och på olika typer av föda. Maten du äter kanske inflammerar dig eller ger dig viktproblem utan att du tänker på det! 
 
En stor del av livstilsoptimering och att jobba med hälsa inifrån är just att träna upp förmågan att observera vad som händer på insidan, för om du kan det så kommer du alltid sitta på mest information om dig själv, mer än någon läkare eller vårdgivare någonsin kan. Då kan den riktiga läkningen börja!


 
Yoga med Maria Cerboni:
Maria Cerboni är grundare till symbolen Corpo By Cerboni. Symbolen och rörelsesystemet som delar frihet att vara den unika personen du är.
Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga, och människor som aldrig tidigare har provat YOGA tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera YOGA, även om de inte tidigare trodde det.
Maria har under flera år samarbetat med Langley Travel och utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell utomlands. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och håller fasta klasser på Upper House SPA i Göteborg. Hon utforskar ständigt nya möjligheter att inspirera och dela kunskap för att få andra att uppnå sin egen potential på flera olika plan. 

Yogaklassens tema:

Yogaklassen denna dagen har temat : STANNA - ANDAS - OBSERVERA!
Maria levde under flera år med allvarliga ätstörningar, självskadebeteende och panikångest. Efter erfarenheter av olika behandlingshem, psykologer och läkare sökte Maria alternativa sätt att ta sig ur sitt negativa mönster. Hon började studera djupare inom hälsa och utforskade det mesta inom alternativ medicin som sakta men säkert tog henne framåt. Därefter blev det flera olika utbildningar inom yoga, meditation, anatomi, funktion och rörelsesystem i kroppen. Hon började senare dela sina kunskaper på olika sätt och är främst känd för sin inkluderande form av yoga, som hon håller både på land och i vatten.
Stanna - Andas - Observera, blir en klass bortom yta och prestation och en klass där du kan låta de tankar, känslor och rörelser få komma ut efter att fullt ut lyssna till din dagsform och känsla.


Praktisk information och ungefärligt program:

Plats: Lördag 14 September

Tider: 09.00-12.00
Yoga- 09.00- ca 10.15
Föreläsning: 10.45-ca 12.00


Plats: West Coast Elite 
Karta: https://goo.gl/maps/Y5CAqKfGHFFWjVhz7

Medtag egen yogamatta eller handduk/filt om du inte har egen matta.

Pris: 350kr per person

Anmälan är bindande och går inte att avbokas.
En faktura skickas ut via mail efter workshopen.
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och innehar försäkring.
Under dagen sker fotografering som vi därefter använder i sociala medier, marknadsföring, hemsidor etc.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in workshoppen vid sjukdom eller för få deltagare.
Vid frågor återkoppla till oss.

Varmt Välkomna
//
Maria Cerboni & Martina Johansson