YOGA OCH KETOGEN KOST 1.0 -

Pris:
695 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
YOGA OCH KETOGEN KOST - LÖRDAG 14 DECEMBER
Slut i lager
YOGA OCH KETOGEN KOST 1.0
Göteborg

 
Välkomna på en workshop med Martina Johansson och Maria Cerboni!
Denna workshop tar dig långt bortom sockersöta snabba lösningar. En guidning till att lyssna på din egen kropp och ta steg vidare i “biohacking” delas.
Dagen kommer innehålla en yogaklass bortom statiska positioner och med lärdom hur man kan gå vidare med välmående genom rörelse. Vi kommer därefter gå igenom hur man lever på ketogen kost, hur man går tillväga, tips och tricks, provtagning av både urin och blod (frivilligt) samt lite till.

Program:
Kl: 13.00-14.00 Dagen inleds med en tillåtande yoga med härlig musik och en spännande meditation.
kl: 14.00-15.00 Därefter går workshoppen vidare med en kort föreläsning om ketogen kost samt hur man kan gå från fetträdsla till att leva på högfettskost.
kl: 15.00-16.30 Frågeställningar - Provtagningar - Tips och Trix och egna anteckningar

Alla som deltar i workshopen får Martina Johanssons senaste bok om Ketogen kost samt en goodiebag med härliga keto-produkter. Under dagen ingår även testning av ketogen-nivåer via urin och blod (frivilligt).

Martina Johansson: Civilingenjör medicinsk teknik, forskarstuderande inom medicin, fackboksförfattare och ihärdig folkhälsoivrare. Martina brinner för att få människor att förstå att det går att påverka sin egen hälsa, samt olika strategier för hur man kan gå tillväga. Hon har själv en lång erfarenhet av ’biohacking’, hälsoptimering och livsstilsoptimering och älskar att dela med sig av sina kunskaper genom föreläsningar/workshops, bokskrivande och sociala medier.
 
Maria Cerboni:
Maria Cerboni är grundare till symbolen Corpo By Cerboni. Symbolen och rörelsesystemet som delar frihet att vara den unika personen du är.
Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga, och människor som aldrig tidigare har provat YOGA tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera YOGA. Maria har under flera år samarbetat med resebranschen och utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell utomlands. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och håller klasser på Upper House SPA i Göteborg. Hon utforskar ständigt nya möjligheter att inspirera och dela kunskap för att få andra att uppnå sin egen potential på flera olika plan. 
 
Maria lever sedan många år med epilepsi och har alltid varit mot konventionell medicinering. Hon började läsa och “biohacka” den ketogena kosten och fick då reda på att det fanns som ett alternativ som medicinering på det sjukhus hon hade kontakt med. Sedan hon började med ketogen kost som medicin har hon inte haft ett enda “grand mal” (stort anfall). Maria kommer dela historia om anorexi och att leva “light frisk” (hon gick upp i vikt men var fortfarande rädd för fett) som de flesta i dagens träningsvärld är ….men hon har gått från fett rädd till att överleva för fett.

Plats: Upper House SPA (yogastudio) - Gothia Towers
Endast/max 12 deltagare

Denna dagen riktar sig till dig/er som har provat på eller läst en hel del om ketogen kost samt som vill ta det steg vidare eller starta.

Yogamatta finns på plats.
Klä er i bekväma kläder (träningskläder)
Medtag gärna penna och papper.

Pris per person: 695kr (faktura skickas ut efter workshop)

Anmälan är bindande och går inte att avbokas.
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och innehar försäkring.
Under dagen sker fotografering som vi därefter använder i sociala medier, marknadsföring etc.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in workshopen vid sjukdom eller för få deltagare.

Vid frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.