TJEJER PÅ SUP! LÖRDAG 12 JUNI

Pris:
495 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager
Tjejer på SUP!

Turpaddling, teknik-stopp och specifik rörelseträning på SUP i Kungsbackafjorden!
Lördag 12 Juni kl: 10.00-ca 14.30

 
Följ med på en inspirerande tjejpaddling med teknik-stopp och rörelseövningar specifika för SUP. Allt i den storslagna Kungsbackafjorden som rymmer ett femtiotal öar och skär och är Hallands största naturreservat.

Vi ses vid Ståpaddla i Gottskär klockan 10.00, som är både vår start och målgång under dagen. Paddlingen inleds med en kort introduktion på land där vi bl a går igenom dagens rutt, säkerhet och dagens första tips för turpaddling. 
Vi kör ett upplägg med teknik-stopp under paddlingen till vårt mål.
Under dagen blir det en fika/lunch-paus vid någon av fjordens fina öar där du får specifika rörelseövningar för att öka rörligheten vid din paddling. På vårt stopp finns det chans att prata ännu mera paddling, väder, utrustning etc, eller bara njuta av härligt sällskap i storslagen natur. Vi paddlar sedan hemåt med nya teknik-stopp, och är i hamn igen vid Ståpaddla i Gottskär ca 14.30

Guider: Sofie Thorp & Maria Cerboni

Sofie Thorp
Sofie är en passionerad paddlare som befinner sig på vattnet året runt, hon hittade till sup för 4 år sedan genom en "prova på kurs" i Sannegårdshamnen med Maria Cerboni & Pontus Ny www.stapaddla.se  & är sedan fast.
Hon har gått steg 1 & 2 i Boardyoga Sweden utbildning & började tävla i Sup under 2020.
Paddlar oavsett vind & väder & anpassar paddling efter det, supsurfar, downwindar & började även vågsurfa under förra året och passionerad kallbadare.
Övrig kuriosa om Sofie:
"Jag är en person som älskar att utmana mig själv & faktum är att jag alltid varit rädd för fiskar, ngt som supen har lärt mig att bearbeta, vattnet oavsett om det är sjö eller hav är för mig meditativt, jag finner ett lugn & total harmoni när jag står på min bräda & få uppleva naturen på nära håll, en magisk känsla & hoppas att jag kan bidra till att fler får känna det jag känner för vattnet."

Maria Cerboni
Maria har en stor och bred erfarenhet från många olika tränings & yogaformer och har aktivt undervisat och delat yoga i mer än 15 år. Hon är särskilt omtyckt för sin fria och inkluderande inställning till träning & yoga. Vattnet har alltid legat henne extra varmt om hjärtat och spelat en stor roll i hennes olika aktiviteter. Hon var en av de första att erbjuda SUP-Yoga i Sverige och först med att starta upp gruppaddling och event i Ståpaddling i Göteborg. Även utbildad simlärare och grundare av Aqua Yoga Sverige; där yoga och meditation praktiseras i vattnet.
Övrig kuriosa: Maria har tävlat i landslaget i ridning och uppväxt med djur och natur. Under ett antal år arbetade hon som äventyrsguide i karibien där hon tog ut människor på snorklings-äventyr med sköldpaddor, rockor och lemon-sharks och även regnskogsvandringar etc.

PRAKTISK INFORMATION:
Plats för start och mål: Ståpaddlas center i Gottskärs (parkering sker i Gottskärs Hamn).
https://goo.gl/maps/ST7v22td9gtWsSSA8
Datum:  Lördag 12 Juni 2021
Tid: 10.00-ca 14.30 
Vi paddlar från Gottskär kl 10.00
(Kom i god tid för ombyte samt att fixa din bräda etc.)

Förkunskaper: Grunder i ståpaddling; (Kunna hantera svängar och riktningsändringar, paddling med påverkan av vind, komma av och på brädan i vattnet etc). Paddling ca 10 km.

Pris: 495 kr

Följande ingår i priset: Coachning under paddlingen med teknik-stopp där du har möjlighet att utvecklas i din paddling samt få med nya övningar att träna på hemma.

Följande behöver du ha med dig själv: Egen SUP, paddel, flytväst, leg-leash, lunch / snacks och vätska.

Kan vara bra att ha med sig: solglasögon, solkräm, extra ombyteskläder.
Klä dig efter väder. 

---------------------------------
  • Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring samt att du är fullt frisk.
  • Simkunnighet krävs.
  • Nolltolerans för alkohol.
  • Vi håller avstånd till varandra och ingen fysisk beröring.
  • Under dagen sker fotografering/filmning som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc.
  • Vi förbehåller oss rätten att ställa in event vid sjukdom.
  • Paddlingens rutt kan ändras beroende på väderförhållanden.

Anmälan är bindande.