STICKNING & YOGA - LÖRDAG 19 MARS

Pris:
1 250 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
STICKNING & YOGA
LÖRDAG 19 MARS
09.30-15.00
ONSALA (HALLAND)

Välkommen på en dag där vi kombinerar stickning och yoga. Ta del av olika tekniker och gedigen kunskap och erfarenheter av Katarina Segerbrand och Maria Cerboni.


Stickning att friska upp minnet…lägga upp…sticka räta och aviga maskor …eller ta med dig din egna stickning…har du fastnat eller behöver råd… Katarina lotsar dig vidare !
Det finns inspirerande garner och stickor på plats.
Katarina visar och pratar om hur det är att arbeta som stickdesigner.

Yogan under dagen kommer vara lugn och inkännande där Maria guidar i olika övningar för att stärka upp muskler för en god hållning. Maria kommer även ge enkla övningar som man kan använda som avbrott under långa stick-sessioner eller vid stillasittande arbete.


Om Katarina:
“I Love knitting”
Med tusentals design i bagaget både nationellt och internationellt. Jag har fått min design publicerad i “Vogue knitting”. Stickningen har även tagit mig till olika platser i världen b.l.a Japan och Island. Jag gör även Kostymjobb för bla Folkteatern i Göteborg. 
Katarina har varit anställd på olika ledande garnföretag i skandinavien som designchef. Numera både anställd och freelancer med hela världen som arbetsfält. Ett Stickproffs helt enkelt med en “Unik Kunskap”
instagram: @katarinasegerbrand

Jag började med Yoga för ca 1,5 år sedan på bryggan i Gottskär hos Maria. Det blev bad året runt, en härlig upplevelse. Yoga och vinterbad är bra för livet som ibland är lite tufft…

Om Maria:
Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga och människor som aldrig tidigare har provat yoga tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten att praktisera yoga även om de inte trodde det tidigare.
Maria har under flertal år utarbetat yogaresor och olika yogakoncept på hotell och resebyråer runt om i världen samt i Sverige. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt medgrundare av Board Yoga Sweden och håller workshops, event och utbildningar runt om i Sverige. Maria utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig för att få andra att uppnå deras potential och tar ständigt kroppsrörelse och meditation vidare på olika plan. Sedan 2019 håller Maria yogaklasser utomhus året runt oavsett väder och delar även konceptet: Sinnenas Upptäcktsfärd! 

Då Maria under flertal år levde med ätstörningar, självskadebeteenden och panikångest och fann vägen ur detta med hjälp av yoga, meditation och kroppsrörelser har hon stora erfarenheter och delar med sig kunskaper inom detta på hennes klasser och i livet.


Praktisk information:
När? Lördag 19 Mars 2022
Tid? kl 09.30-15.00
Plats? Onsala (exakt plats och adress skickas ut efter bokning).

Yoga - Medtag: Egen yogamatta eller handduk / filt. 
Stickning - Medtag: Om du har egen stickning tas den med annars plockar Katarina fram garn och stickor där du kan testa på och även möjlighet att köpa material på plats.

Under dagen bjuder Katarina och Maria på enklare fika.

Pris: 1250 kr / person
(Swish på plats eller be om en faktura)

********************************
Vid ankomst använder vi oss av covid-snabbtest för att hindra eventuell smittspridning och motverka sjukdom. Vid positivt test tar vi inte ut någon avgift men måste avboka ditt deltagande på plats.

Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring samt att du är fullt frisk. Vid minsta symptom stanna hemma!

Under klassen sker fotografering/filmning som vi sedan kommer kunna använda på hemsidor, sociala medier etc.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in denna workshop vid sjukdom.

Anmälan är bindande.