YOGAKURS - YOGA BY CERBONI - MARIA CERBONI

Pris:
1 450 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
YOGAKURS - 4 TILLFÄLLEN - YOGA BY CERBONI
Antal:
Finns i lager
YOGA BY CERBONI - MARIA CERBONI
 
Välkommen på fyra tillfällen med Yoga By Cerboni i en liten grupp (max 6 deltagare) med fyra olika teman och fyra olika meditationer.

Maria Cerboni är grundare till Yoga By Cerboni, rörelsesystemet som delar frihet att vara den unika personen du är. Marias vision med yoga är att göra yoga ännu mer lättillgänglig.

Maria har under flertal år utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell och resebyråer runt om i världen. Tusentals människor världen runt har nu utövat Marias yoga, och människor som aldrig tidigare har provat yoga  uppskattar att känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera yoga, även om de inte trodde det tidigare.
Maria är också är grundare av Aqua Yoga Sweden samt medgrundare till Board Yoga Sweden och har mer än 1000 timmars studier inom Yoga Medicine, Strala Yoga, Medi Yoga och personlig träning. Maria utforskar ständigt nya möjligheter att dela med sig av yoga för att få andra att hitta sin egen potential, och tar yogan vidare på många olika plan.

Denna kurs är på fyra tillfällen under september månad 2019 och går djupare in på olika kroppsdelar, andningsmetoder, rörelser och meditationer. Gruppens lilla storlek gör att det finns utrymme för större individuellt fokus, med särskild assistans och coachning av Maria. 

Praktisk information:

Plats: Johanneberg - Göteborg (exakt adress skickas ut efter anmälan)

Datum och tider:
Måndag 9 September kl: 17.30-18.45
Måndag 16 September kl: 17.30-18.45
Måndag 23 September kl: 17.30-18.45
Måndag 30 September kl: 17.30-18.45

Yogamatta finns på plats att låna.

Pris: 1450 kr per person för alla fyra klasserna. 
(går ej att boka enstaka klasser)

Anmälan är bindande.
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och försäkring.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in denna kurs vid för få deltagare samt sjukdom.
Vid frågor återkoppla till oss.

Med Vänlig Hälsning
//
Maria Cerboni