AQUA YOGA - UPPER HOUSE SPA

Pris:
895 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
AQUA YOGA - UPPER HOUSE
Antal:
Finns i lager
AQUA YOGA  PÅ UPPER HOUSE SPA I GÖTEBORG.

Torsdag 29/11 kl 17.30-18.30 - Tema : Vattnet och andning

Torsdag 27/12 kl 17.30-18.30 - Tema: Vattenvän

AQUA YOGA SWEDEN är skapat av Maria Cerboni som en naturlig utveckling av de olika yogaformer, vattenaktiviteter och terapier hon arbetat med genom åren.
Vattnets unika egenskaper, i kombination med Marias omtyckta yogastil, skapar nya förutsättningar för en stund med högsta närvaro, läkande och lugn.

Under fyra tillfällen hösten 2018 kan du uppleva Aqua Yoga. Här får du möjlighet att på ett nästan viktlöst röra dig och bli vän med tempererat vatten. Du får tekniker där du kan slappna av och röra dig med ditt andetag och i ett flow. Muskler och leder får en unik möjlighet att frigöra spänningar och obehag.
Varje omgång har ett speciellt tema (se ovan) .

Vi startar alltid klassen i Yogastudion med med 15 minuters tankar, reflektioner för att därefter få 45 minuters tid i vattnet och kursen avslutas med en basturitual med olika dofter varje tillfälle. Därefter finns det möjlighet att vara kvar och njuta av SPA.

I Aqua Yoga kan du släppa allt om att prestera, och kursen kommer vara ett tillfälle där alla kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller vattenvana.

Pris: 895kr per person och tillfälle.

Bokning:
Maila ditt namn, adress och telefonnummer samt att du vill boka in dig på Aqua Yoga HT - 2018. 
Email: spa@upperhouse.se
Telefon: 031-708 83 25