Martina & Maria

Pris:
350 kr
Inkl. 6% Moms
Typ:
Hälsa och Yoga bortom kost & träning! Söndag 31 Mars
Slut i lager

FÖRELÄSNING OCH YOGA


Plats: 

Välkomna på en inspirerande yogaklass och föreläsning ................ håller Martina Johansson en föreläsning tillsammans med Maria Cerboni som delar en tillåtande och inspirerande yoga bortom krav och prestige.
 
Föreläsare Martina Johansson: Civilingenjör medicinsk teknik, forskarstuderande inom medicin, fackboksförfattare och ihärdig folkhälsoivrare. Martina brinner för att få människor att förstå att det går att påverka sin egen hälsa, samt olika strategier för hur man kan gå tillväga. Hon har själv en lång erfarenhet av ’biohacking’, hälsoptimering och livsstilsoptimering och älskar att dela med sig av sina kunskaper genom föreläsningar/workshops, bokskrivande och sociala medier.
 
Föreläsningsupplägg

 
 
Yoga med Maria Cerboni:
Maria Cerboni är grundare till symbolen Corpo By Cerboni. Symbolen och rörelsesystemet som delar frihet att vara den unika personen du är.
Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga, och människor som aldrig tidigare har provat YOGA tycker det är ljuvligt att kunna känna enkelheten och tillgängligheten att praktisera YOGA, även om de inte tidigare trodde det.
Maria har under flera år samarbetat med Langley Travel och utarbetat yogaresor samt tillgänglighet för yoga på hotell utomlands. Hon är grundare av Aqua Yoga Sweden samt Board Yoga Sweden och håller fasta klasser på Upper House SPA i Göteborg. Hon utforskar ständigt nya möjligheter att inspirera och dela kunskap för att få andra att uppnå sin egen potential på flera olika plan. Yogan kommer vara mjuk och enkel med en skön musik där alla kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter.
Genom framröstning av yogautövare i Sverige blev Maria Cerboni 2018 utsedd till årets Yogalärare genom Tidningen Yoga för dig.


Praktisk information och ungefärligt program:

Plats:

Tider:
Anmälan är bindande och går inte att avbokas.
En faktura skickas ut via mail efter workshopen.
Vid all aktivitet ansvarar du för din egen säkerhet och innehar försäkring.
Under dagen sker fotografering som vi därefter använder i sociala medier, vill ni inte vara med på foto, meddela oss i god tid.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in workshoppen vid sjukdom eller för få deltagare.
Vid frågor återkoppla till oss.