Ståpaddla , Ståpaddling - SUP i Göteborg. Kurser i SUP , Ståpaddling. Ståpaddla , Ståpaddling - SUP i Göteborg. Kurser i SUP , Ståpaddling.SUP - STAND UP PADDLE BOARD


SUP är både en motionssport och en upplevelseaktivitet.  Du står helt enkelt upp på en lång surfbräda och paddlar dig fram. Paddlingar kan ske överallt och det är enkelt och ett ypperligt tillfälle att utforska naturen, sjöar och forsar eller surfa bland vågor och dyningar längs stranden. 

EVENT
Företag, kompisgäng, möhippor, svensexor.
Är ni ett företag, kompisgäng eller grupp som vill boka ett SUP event så ordnar vi allt från längre turer, SUP Yoga och skapar specialanpassade SUP äventyr för dig och ditt gäng. Vi kan även ordnar med mat och dryck eller kanske en grillstund. Kontakta oss för prisuppgifter eller hur ni vill ha er tur.

SUP - STÅPADDLING I FATTIGHUSÅN!
Upptäck staden Göteborg med en paddel i hand!
Att ståpaddla är det perfekta sättet att uppleva stadens kanaler och se den på ett helt nytt vis. Oavsett tidigare erfarenhet av ståpaddling kan alla deltaga då vi håller en kombinerad tur där vi lär ut ståpaddling och olika paddeltekniker.
Detta är ett underbart tillfälle att prova på ståpaddling eller finslipa din teknik, och allt sker i en häftig miljö i Göteborg; Fattighusån. Turen/ Kursen sker på högkvalitativa brädor och anpassas efter era förkunskaper. Under paddelturen passerar vi ett flertal av Göteborgs attraktioner så som Liseberg, Ullevi och Gothia Towers. Kontaka oss för bokning.

SUP - STÅPADDLING I SÄVEÅN
Följ med på en härlig tur genom Göteborgs egna ”amzonas” Säveån, Tillsammans på SUP brädor paddlar du och dina kollegor, vänner eller familj
från Partille station vägen ner till Göta Älv.
Säveån är minst sagt grön och det knakar ofta längs vattnet  och har vi tur så kan vi skymta bävrar som är bofasta i Säveån. Vi upplever det rika fågel livet runt Säveån och alla Charmiga båtar och boende längs ån.
Träffpunkt: Partille station. (Pendeltåget tar 16 minuter från Gbg).
Där väntar SUP instruktör med brädor och utrustning.
Vi börjar med en introduktion om SUP och hur man paddlar och stiger sedan på våra brädor och paddlar ner till Gamlestan i Göteborg.
Förkunskap: Inga tidigare erfarenheter av paddling eller yogaerfarenhet.
Kan vara bra att ha: Vattenflaska, snacks, liten ryggsäck, keps, solglasögon. Vindtäta/regnkläder beroende på väder.
Ingår: Instruktör, SUP bräda, flytväst. Boka in er via vår webbshop eller kontakta oss för en egen paddling.


BOARD YOGA // SUP  YOGA
kombinerar yoga på en SUP bräda. Maria Cerboni har utövat SUP Yoga / Board Yoga i många år och provade redan på Bali 2004. Att kombinera rörelser och naturliga moment på en SUP bräda precis som på land skapar en otrolig närvaro. Då man befinner sig på brädan kan man inte annat en att vara här och nu och det förstärker din känsla av närvaro och att fokusera och vara i och med dig själv. Board Yoga anordnas på olika platser i Göteborg på förfrågan. Är du ett gäng som vill ha en klass eller flera klasser så hör av er eller kanske vi företaget eller familjen prova på något nytt. 


UTHYRNING AV SUP
Om du vill paddla själv och ge dig ut finns det uthyrning på olika platser i Göteborg. Kontakta oss om du vill hyra en bräda så hjälper vi er vidare.

SUP PADDLING GÖTEBORG - EVENT - MÖHIPPA - SVENSEXA -SUP SUP PADDLING GÖTEBORG - EVENT - MÖHIPPA - SVENSEXA -SUP

EVENT
Företag, kompisgäng, möhippor, svensexor.
Är ni ett företag, kompisgäng eller grupp som vill boka ett SUP event så ordnar vi allt från längre turer, SUP Yoga och skapar specialanpassade SUP äventyr för dig och ditt gäng.. Vi kan även ordnar med mat och dryck eller kanske en grillstund. Pris : Cirka 500kr per person beroende på upplägg. Kontakta oss för prisuppgifter eller hur ni vill ha er tur.