Ståpaddla - Ståpaddling - SUP i Göteborg. Pontus Ny och Maria Cerboni. SUP utbildning. Ståpaddla - Ståpaddling - SUP i Göteborg. Pontus Ny och Maria Cerboni. SUP utbildning.

SUP - STÅPADDLA
 

Det finns inte ett rätt sätt att paddla på. Men det finns naturlagar och fysiologiska principer som är grundläggande inom all form av paddling. Utifrån dessa parametrar sätter vi vårt fokus. Genom att förstå, utmana och samspela med alla variabler kommer du lättare hitta din personliga och optimala teknik.
STÅPADDLA.SE här samlar vi alla våra SUP -grundkurser och basträningar.

 

 Paddla SUP med företaget, Möhippa, Svensexa.


Vi har stor erfarenhet av företagsevent, svensexor och möhippor och genom åren vet vi vad som krävs för att skapa en härlig dag och feeling på vattnet. Vi har olika Ståpaddlings (SUP) aktiviteter och alla bygger på glädje , teknik och minnen för livet. 
Vi kan erbjuda variationer av SUP aktiviteter i strandnära miljö och kan även komma till den platsen ni önskar runt om Göteborg och sätta upp ett härligt event. 

SUP paddling - Ståpaddling - Ståpaddla i Göteborg - Pontus Ny och Maria Cerboni. Fattighusån i Göteborg , paddla genom Liseberg.
SUP paddling - Ståpaddling - Ståpaddla i Göteborg - Pontus Ny och Maria Cerboni. Fattighusån i Göteborg , paddla genom Liseberg.
SUP / Ståpaddling i Säveån - Göteborg SUP / Ståpaddling i Säveån - Göteborg

SUP / STÅPADDLING I SÄVEÅN 

Följ med på en härlig tur genom Göteborgs egna ”Amazonas” Säveån. Vi kör vårt omtyckta upplägg med specialanpassad uppvärmning och enklare teknikgenomgång innan start uppe vid Partille station. Under den fina paddlingen, som bjuder på spännande urban känsla i blandning med storslagen natur, så får ni även individuella tekniktips på vägen. Har vi tur ser vi kanske också några av de bofasta bävrarna i ån!

Praktisk information:

Startpunkt: Partille station. Vi möts utanför Crossfit Partille (Pendeltåget tar 16 minuter från Gbg). Där väntar Ståpaddlings-instruktör med brädor och komplett utrustning.
Slutpunkt: Gamlestadstorget.

För bokning och pris kontakta oss.
Se även kommande paddlingar i webbshopen.

SUP / Ståpaddling i Fattighusån Göteborg SUP / Ståpaddling i Fattighusån Göteborg

SUP / STÅPADDLA I FATTIGHUSÅN - GÖTEBORG!

Att ståpaddla är det perfekta sättet att uppleva stadens kanaler och se den på ett helt nytt vis. Oavsett tidigare erfarenhet av ståpaddling kan alla deltaga då vi håller en kombinerad tur där vi lär ut ståpaddling och olika paddeltekniker.

Detta är ett underbart tillfälle att prova på ståpaddling eller finslipa din teknik, och allt sker i en häftig miljö i Göteborg; Fattighusån. Turen/ Kursen sker på högkvalitativa brädor och anpassas efter era förkunskaper. Vi inleder som vanligt med vår specialanpassade uppvärmning för paddling och efter paddling finns det chans för feedback och teknikprat.

Under paddelturen passerar vi ett flertal av Göteborgs attraktioner så som Liseberg, Ullevi och Gothia Towers.

Praktisk information:
Plats: Start och mål sker vid Valhallabadet (Vallahallagatan 3 vid ån 

För bokning och pris kontakta oss.
Se även kommande paddlingar i webbshopen.

SUP / ståpaddling i vallgraven Göteborg SUP / ståpaddling i vallgraven Göteborg

SUP - STÅPADDLA I VALLGRAVEN - GÖTEBORG!

Upptäck staden Göteborg med en paddel i hand!

Att ståpaddla är det perfekta sättet att uppleva stadens kanaler och se den på ett helt nytt vis. Oavsett tidigare erfarenhet av ståpaddling kan alla deltaga då vi håller en kombinerad tur där vi lär ut ståpaddling och olika paddelteknik.
Detta är ett underbart tillfälle att prova på ståpaddling samt förfina tidigare erfarenheter och allt sker i hjärtat av Göteborg Vallgraven. Turen/ Kursen sker på högkvalitativa brädor och anpassas efter era förkunskaper. Vi inleder som vanligt med vår specialanpassade uppvärmning för paddling. Och efteråt finns det chans för feedback och teknikprat.
Under paddelturen passerar vi ett flertal av Göteborgs sevärdheter; Trädgårdsföreningen, Lejontrappan, Stora Teatern, “kyssbron” och många fler.

Praktisk information
Plats: Start och mål sker vid Feskekyrkan i Göteborg.(Här finns även parkering)

För bokning och pris kontakta oss.
Se även kommande paddlingar i webbshopen.


Vill ni veta mer eller diskutera ett upplägg som passar er? 
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort. 
 

Pontus Ny Ståpaddla - Vindsurfing - ståpaddling - Göteborg - Utbildning och kurser samt event. Board Yoga / SUP Yoga Pontus Ny Ståpaddla - Vindsurfing - ståpaddling - Göteborg - Utbildning och kurser samt event. Board Yoga / SUP Yoga

Maria Cerboni i
samarbete med Pontus Ny www.stapaddla.se 


Pontus Ny 
Brädsportare i grunden med windsurfing som inkörsport tidigt 80-tal. Uppvuxen med paddling i kanadensare. Senare även kajak och surfski. Ror ibland utriggad roddbåt. Första gången på SUP 2008. Functional Paddling Instructor. Arbetar också som designer och produktutvecklare, Industrial Designer MFA. Fokuserar gärna på områden inom ergonomi och biomekanik. Längdskidor som favoritsport under den kalla säsongen.

Alla olika grenar inom SUP är lika mycket värda och lika viktiga. Samtliga gynnar utvecklingen av sporten som helhet.

> På vattnet och på land samspelar vi och respekterar alla övriga aktörer och följer de spelregler som finns.

> Som de flesta andra sporter är SUP under ständig utveckling; Vi är öppna, nyfikna och bemöter nya idéer med stort intresse.

> Vi värnar om naturen och om miljön vi paddlar och surfar i.