SUP Yoga Göteborg - Board Yoga -  Maria Cerboni - Pontus Ny
SUP Yoga Göteborg - Board Yoga - Maria Cerboni - Pontus Ny

Board Yoga - SUP Yoga - Maria CerboniVälkommen till vår Yogavärld på vatten! Här får du möjligheten att förflytta din kropp och ditt medvetande till en ny dimension, där kroppens naturliga rörelser speglas av vattnets unika egenskaper. Allt på en flytande SUP bräda.

Yoga på en SUP bräda i vattnet innebär att nya samt ofta oväntade muskler och organ aktiveras på ett mjukt och annorlunda sätt. Det handlar inte om att balansera eller att undvika att ramla i vattnet. Snarare är Board Yogan (SUP Yoga) en möjlighet att upptäcka hur balansen och kroppen fungerar i samspel, och att göra detta på ett flödande och sinnligt sätt.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från yoga. Våra klasser och träningar har en stor bredd både vad det gäller upplägg och inriktning. Programmen från Board Yogas huvudinstruktör Maria Cerboni sträcker sig från rena avslappnings-klasser, klassiska yoga-klasser, till högintensiva träningssessioner för elitidrottare. Och allt med en stor mängd frihet och glädje, utan fokus på prestation.

Board Yoga sker på stabila och mjukt utformade SUP-brädor, därav även namnet SUP-Yoga. Alla klasser sker i små grupper med stor möjlighet till individuellt fokus och personlig anpassning. Och bäst av allt; Board Yoga Sweden finns både inomhus och utomhus. Allt beroende på säsong och väder.

För att boka in er och prova på Board Yoga / SUP Yoga; Besök vår webbshop och finn när du kan medverka. Frågor?

Tveka inte att höra av dig. 

Board Yoga / SUP Yoga

Välkommen till vår Yogavärld på vatten! Här får du möjligheten att förflytta din kropp och ditt medvetande till en ny dimension, där kroppens naturliga rörelser speglas av vattnets unika egenskaper. Allt på en flytande SUP bräda.

Yoga på en SUP bräda i vattnet innebär att nya samt ofta oväntade muskler och organ aktiveras på ett mjukt och annorlunda sätt. Det handlar inte om att balansera eller att undvika att ramla i vattnet. Snarare är Board Yogan en möjlighet att upptäcka hur balansen och kroppen fungerar i samspel, och att göra detta på ett flödande och sinnligt sätt.

Du behöver inte ha någon erfarenhet från yoga tidigare. Våra klasser och träningar har en stor bredd både vad det gäller upplägg och inriktning. Programmen från Board Yogas huvudinstruktör Maria Cerboni sträcker sig från rena avslappnings-klasser, klassiska yoga-klasser, till högintensiva träningssessioner för elitidrottare. Och allt med en stor mängd frihet och glädje, utan fokus på prestation.

Board Yoga sker på stabila och mjukt utformade SUP-brädor, därav även namnet SUP-Yoga. Alla klasser sker i små grupper med stor möjlighet till individuellt fokus och personlig anpassning. Och bäst av allt; Board Yoga Sweden finns nu både inomhus och utomhus. Allt beroende på säsong och väder.

För att boka in er och prova på Board Yoga / SUP Yoga; Besök vår webbshop samt kalender och titta när du kan medverka. Frågor?

Tveka inte att höra av dig.
 

BOARD YOGA /
SUP YOGA