YOGAN JAG DELAR.....
 

I min yoga är andning, närvaro, glädje och frihet nummer ett. Att aldrig göra någonting som känns som tvång eller som inte sker med ett naturligt rörelsemönster.

Yoga ger utrymme att vara fri, skratta, leva och att andas. Många av oss stänger av lycka och skratt och är rädda att göra fel så jag brukar säga; Ta inte livet så allvarligt, det finns inget rätt eller fel och modet att lyssna på vad din kropp vill göra i olika positioner och röra dig mer och större är riktigt häftigt. Jag har mångåriga studier inom yoga i alla olika varianter så som yogamedicine - mediyogaStrala yoga samt djupare studier inom träningslära, anatomi, massage och kroppsbalansering.

Har du provat yoga och känner att det inte var något för dig?!?
Kom och prova igen!

Det handlar inte om din kropp eller hur vig eller rörlig du är...det handlar inte om att prestera eller vara någon annan eller bli som någon annan.....det handlar om att lära dig röra dig från insidan och ut hur det känns bra att röra sig i din kropp! 

STRÅLA YOGA - SWEDEN - strala yoga - Sverige - Maria Cerboni STRÅLA YOGA - SWEDEN - strala yoga - Sverige - Maria Cerboni

STRALA YOGA


Under många år har jag studerat och praktiserat yoga, det har varit allt från meditationer, fysisk yoga och medicinskyoga. Idag delar jag allt i en fin kombination men med starka influenser från STRALA YOGA .

STRALA YOGA är;
ett sätt att vara, leva och läka sig själv, som hjälper människor att verkligen lyssna in till sig själva hur de känner, hur de rör sig och hur det mår bra. Att hantera utmaningar med lätthet och tacksamhet istället för prestationer och prestige.

STRALA YOGA är yoga som rör sig långt bortom att uppnå speciella yoga-poser, vilket i sin tur hjälper dig att faktiskt gå förbi dina mål och komma längre.  Du märker att allt det du har och kan få ligger inom dig och låter dig bli inspirerad av dig själv.

Läs mer om STRALA

Maria Cerboni - Strala Yoga - Foto: Anna Hult
Maria Cerboni - Strala Yoga - Foto: Anna Hult

UTBILDNINGAR: 


Vald till Årets Yogalärare 2018 genom Tidningen: Yoga För dig.

STRALA YOGA - SWEDEN - ITALY - MARIA CERBONI STRALA YOGA - SWEDEN - ITALY - MARIA CERBONI
YOGA MEDICINE - Tiffany Cruikshank
YOGA MEDICINE - Tiffany Cruikshank
MEDI YOGA - Medical Yoga - Sweden
MEDI YOGA - Medical Yoga - Sweden